Ingredienser

  • 4 dl Hvedemel
  • 50 g Smør
  • 3 dl Sukker
  • 4 Æg
  • 2 dl Mælk
  • 3 tsk Bagepulver
  • 1 tsk Vaniliesukker


Fyld

  • 125 g Smør
  • 100 g Kokosmel
  • 2½ dl Brun farin
  • ½ dl Mælk

Fremgangsmåde

Æg og Sukker piskes sammen. Tilsæt mælk. Rør mel, vaniliesukker og bagepulver i. Smeltet smør tilsættes. Hæld dejen i en smurt bageform (brug evt. bagepapir) og bag den på den midterste rille ved 200 grader i 20 minutter.

Bland ingredienserne til fyldet i en gryde og smelt det sammen. Hæld det på den forbagte kage og bag videre ved 225 grader i ca. 5 minutter.

Opskriften giver ca. 15 stk.

Ingredienser

  • 1 æg
  • 1 dl. sukker
  • 1 æggehvide
  • 200 g. kokosmel

Tilberedning

  • Alt blandes nænsomt sammen, og toppes på en bageplade med 2 skeer.
  • Bages ved 200 grader i 10-12 min.
  • Kan overtrækkes med chokolade, når kagerne er afkølede.

Opskriften giver ca. 40 stk.

Ingredienser

  • 35 g. kokosmel
  • 80 g. smør
  • 100 g. havregryn
  • 2 spsk. kakao
  • 75 g. flormelis
  • 3 spsk. kaffe
  • 1 tsk. vanillie
  • Evt. lidt appelsinsaft.

Fremgangsmåde

Trilles til kugler, rulles evt. i kokos og sættes i køleskabet ½ time.

Ingredienser

kanelsnegle org1½ dl Mælk
50 g Margarine/smør
25 g Gær
en knivspids salt
1 spsk Sukker
5 dl Hvedemel

Fyld
50 g Margarine/smør
½ dl sukker
½spsk Kanel

Fremgangsmåde

Smelt margarinen og tilsæt mælken. Rør gæren ud i mælken og smøret. Rør salt, sukker og mel i. Ælt dejen godt. Rul dejen ud på bordet og smør den med fyldet. Rul den sammen i en lang rulle og skær den i skiver. Ca. 20 skiver. Læg skiverne på bagepair og lad dem hæve i 20 minutter. Sneglene skal bages i oven i 15 minutter ved 200 grader.

Ingredienser

  • banankage org3 æg
  • 2 dl sukker
  • 2 tsk vaniliesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 dl hvedemel
  • 50 g smeltet smør/margarine
  • 1-1½ most banan

Fremgangsmåde

  • Bland ingredienserne i den rækkefølge de er nævnt under "Ingredienser".
  • Hæld dejen i en brødform med bagepapir.
  • Drys evt. kagen med kokosmel inden du putter den i ovnen, eller hæld smeltet chokolade over når den er færdigbagt.
  • Bag den i alm. ovn i 30 - 40 minutter ved 175 grader.